Люк Рокхолд може да не успя във финалната битка от кариерата

...
Люк Рокхолд може да не успя във финалната битка от кариерата
Коментари Харесай

Люк Рокхолд: Дейна Уайт е причината за моето неуважение в ММА

Люк Рокхолд може да не съумя във финалната борба от кариерата си, само че най-малко си завоюва уважението на почитателите.

Миналия уикенд някогашният първенец на UFC и Strikeforce в междинна категория премери сили с Пауло Коста. Двамата се биха в подглавната борба на UFC 278, което се организира в Юта, Съединени американски щати. Срещата им беше занимателна и UFC я избраха за борба на вечерта.

Коста завоюва със съдийско решение, а Рокхолд сподели, че може да поема тежки удари. Много почитатели говореха, че Люк е със стъклена брадичка, само че в тази среща той ги опроверга. Люк има вяра, че Дейна Уайт е повода да не го почитат в ММА.

В изявление за The MMA Hour с Ариел Хелуани Рокхолд реши да приказва за Уайт и кариерата му в UFC. Люк има вяра, че Дейна го е прецакал още през цялото време.
 Рокхолд се отдръпна от ММа след загуба от Коста Рокхолд се отдръпна от ММа след загуба от Коста
„ Защо мислиш, че съм толкоз сърдит на Дейна? Защото Дейна в никакъв случай не ми даде късмет. От момента, в който пристигнах в UFC, той в никакъв случай не ми е давал шибан късмет. Отписа ме. 

Никога не е подчертавал годините ми в Strikeforce или нещо, което съм направил по отношение на успехите. Наблягаше се единствено на загубите. Дейна управлява описа за това, което публиката възприема.

Той ме прецака през цялото време и ми лиши 16-17 години, с цел да се върна, да се удрям по този начин и да си печеля почитание. Нищо, което съм направил в предишното, нямаше значение до този миг.

Трябва да разберете силата, която имате в тази обстановка с описа, който създавате. Обществеността има вяра в това, което желае да има вяра, в което им казвате да имат вяра.

В UFC аз бях дете, което никой не искаше да почита. Накараха ме да отида в Бразилия, с цел да се удрям с Витор Белфорт. Всички останали получиха почитание и борби за купата. Аз нямах нищо.

Аз бях първенец на Strikeforce, а те споделяха, че не съм постигнал нищо. Трябваше да се удрям с Белфорт, макар че те знаеха какво прави той. Защитаваха него и шибаняците, назобани до козирката.

Трябваше да бъда стъпкан и омаловажаван от всички, след което се построих още веднъж. Добър съм в построяването на себе си., ” сподели Рокхолд пред The MMA Hour. 

Люк беше повторен първенец в Strikeforce и веднъж първенец в UFC. Той постави завършек на кариерата си с 16 победи и 6 загуби./mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР